Cadeaus die het geld waard zijn

Cadeaus die het geld waard zijn

1 mei 2019 Off By wowideal.nl

Bij een cadeau wilt je natuurlijk vooral dat de ontvanger er blij mee is. Echter is het ook fijn als het cadeau echt praktisch is en niet in een of andere kast belandt. In deze blog bespreek ik een aantal duurdere cadeaus die het geld waard zijn.

Een zwevende gloeilamp

Is de ontvanger iemand die een goed design waardeert? Misschien is het dan een leuk idee om diegene een zwevende lamp cadeau te geven. Ja echt, google het maar, die bestaan tegenwoordig. Door middel van sterke magneten blijft de lamp zweven wat een enorm mooi effect heeft. Bovendien zal het thuis sowieso de aandacht van mensen pakken. Er bestaan ook zwevende fotolijsten en zwevende bloempotten als je denkt dat de ontvanger wel wat voelt voor de mysterische allure van deze zwevende voorwerpen.

Een portemonnee met pasjeshouder

Deze vind ik persoonlijk erg handig. Daarnaast is hij klein en dus makkelijk op te bergen. Ook ziet hij er nog eens modebewust uit. Als je een items zelf waardeert, weet je meestal dat een ander persoon er ook een goede ervaring mee zal hebben.

Een draadloze koptelefoon

Tegenwoordig zijn draadjes overbodig, met bluetooth is dit hele gedoe opgelost. Naast dat het veel handiger is, ziet het er ook nog eens netter uit. Bovendien hebben vele (duurder geprijsde) koptelefoons een NFC functie tegenwoordig, waardoor je je gemakkelijk kan afsluiten van omgevingsgeluiden. Dit is wel een wat duurder cadeau, maar ik denk dat de ontvanger hier zeker blij mee gaat zijn. Of natuurlijk voor jezelf als je jezelf wilt verwennen na een succes bij het online casino (of omdat je het gewoon verdiend hebt).

Een lekker geurtje

Parfum gaat altijd wel een tijdje mee. Daarnaast zal de ontvanger telkens bij gebruik aan het lieve cadeau denken. Echter is parfum natuurlijk wel erg persoonlijk waardoor je een goed idee moet hebben welke parfum in de smaak zou vallen bij de ontvanger.

Een mooi schilderij

Als de ontvanger een mooi stuk kunst goed kan waarderen, is het leuk om een mooi schilderij te kopen. Als een schilderij te ingewikkeld is, kan je ook een mooie foto van de ontvanger of een omgevingsfoto van een vakantie groot op canvas laten printen.

Een ervaring

Naast deze materiële cadeaus is het natuurlijk ook altijd erg leuk om een ervaring cadeau te krijgen, herinneringen zijn immers voor altijd. Leuke ideeën hiervoor zijn bijvoorbeeld een ballonvaart, een city trip of een tandemvlucht.