wowideal.nl

De kleren van Gucci waar je WOW tegen zegt

Gucci

Mode kan inspireren, shockeren en uiteraard ook fascineren. De grotere modelabels spelen maar al te graag met die bijzondere effecten die kleding kan hebben op mensen. Neem bijvoorbeeld Gucci. Dit merk is niet bang om te experimenteren met nieuwe dingen als het op mode aankomt. Uiteraard zijn er een aantal standaardeisen waar de kleding van Gucci aan moet voldoen. Er worden immers nooit concessies gedaan door dit modelabel. Bovendien dringen ze bij Gucci niet terug voor een apart printje, een nieuw patroon of een speciale kleur. Hierdoor zeg je gegarandeerd WOW tegen de kleren van dit modelabel.

Van tassenmaker tot iconisch modelabel

Dit modelabel was niet altijd zo wereldwijd bekend, geliefd en gekopieerd. Het begon allemaal veel minder glamoureus. Ooit startte de heer Guccio Gucci een kleine winkel waar hij voornamelijk spullen aan ruiters verkocht. Dit was in 1921. Langzaam maar zeker groeide dit uit tot de verkoop van allerlei leren handtassen. Het duurde niet lang, want kort daarna stond zijn merk al bekend om ‘The Jackie’. Dit was de eerste tas die echt de aandacht trok van de mode liefhebbers. Pas in 1995 lanceerde het merk een complete collectie. Hierdoor vind je vandaag de dag vrijwel alles wat je nodig hebt voor een outfit bij Gucci.

Gucci tassen en schoenen

Wanneer je naar de algehele collectie van dit modelabel kijkt, springen de tassen en de schoenen er toch echt uit. Het erfgoed van de tassenmaker is vandaag de dag nog duidelijk te zien. De Gucci tassen zijn onder te verdelen in twee categorieën. Er zijn tassen vervaardigd van kwalitatief leer en tassen gemaakt van canvas. Alle tassen hebben het een en ander met elkaar gemeen. Zo is elk exemplaar een tijdloos ontwerp van zeer hoogwaardige kwaliteit. Tegelijkertijd maakt dit elke tas ook weer zo uniek. Wat dat betreft heeft Gucci echt de code weten te kraken als het om tassen gaat.

Tegen de diverse prachtige schoenen van dit modelabel zal je ook zeker WOW tegen zeggen. Elk paar sneakers van dit specifieke merk valt namelijk direct op door de opvallende kleuren. Bovendien zijn de schoenen geheel volgens traditie helemaal doorspekt met de iconische symbolen van het merk. Ergens is het ook niet zo gek dat een modelabel met Italiaanse roots zulke prachtige schoenen maakt. De ambacht en het vakmanschap van mode en vooral schoenen zit daar gewoon in het bloed. Dat alleen al is reden genoeg om WOW te zeggen tegen Gucci.

Mobiele versie afsluiten