Je smartphone in no-time weer in orde!

Je smartphone in no-time weer in orde!

31 januari 2019 Off By wowideal.nl

In het tijdperk van alles-binnen-handbereik en razendsnelle technologie is het bijna ondenkbaar om nog zonder een smartphone door het leven te gaan. Maar wat nu als je telefoon kapot gaat? Dat overkwam mij laatst in Den Haag, toen ik met mijn vader een paar dagen op vakantie was. Ik liet mijn telefoon stuiteren op de straat en het scherm sprong kapot. Wat doe je dan? Koop je een nieuwe, of is er nog een andere mogelijkheid? Ik had geluk, want waar ik was, was er sowieso een oplossing, met telefoonreparaties in Den Haag.

Zijn er opties?

Het is zonde om een smartphone gelijk weg te doen zodra er een barst in het scherm komt of de batterij het opgeeft. Daar zijn ze vaak te duur voor. Gelukkig hoeft het repareren van een smartphone helemaal niet duur te zijn. Het ligt natuurlijk aan wat er kapot is aan je telefoon, maar vaak vallen de kosten mee.

Waar ga ik heen?

GSM Paradise, de winkel die ik uiteindelijk vond in Den Haag (godzijdank) repareert al smartphones sinds het begin van de 21ste eeuw. Deze ervaring maakt ze tot experts op het gebied van Iphone- en Samsungreparaties. Er zit trouwens ook een verschil tussen de twee volgens het Haagse bedrijf. Ze hebben het meeste ervaring met Iphones en de reparaties daarvan, omdat ze dat al het langste doen. Ook de oudere modellen worden met gemak gerepareerd door GSM Paradise medewerkers, zoals ze zelf aangeven. Samsung Galaxy reparaties zijn nieuwer in het repertoire, maar ook bij de Samsung smartphones weten de experts wat ze aan het doen zijn. De nieuwe ontwikkelingen en innovaties worden op de voet gevolgd en zo weten de medewerkers precies hoe elk model in elkaar steekt.

Je hoeft dus niet meteen een nieuwe smartphone aan te schaffen als je hem een keer laat stuiteren. Er is negen van de tien keer nog een reparatie mogelijk. Ga langs bij een lokale telefoonwinkel en neem zeker ook een kijkje in Den Haag. Ze weten wat ze doen!