Nvidia GeForce kaart voor de nieuwste WoW expansion

Nvidia GeForce kaart voor de nieuwste WoW expansion

23 augustus 2018 Off By wowideal.nl

De nieuwste World of Warcraft (WoW) expansion is uit! In Battle for Azeroth wordt de strijd teruggevoerd naar de Alliance en Horde tegen elkaar. Met mooie zones om in te levelen en toffe nieuwe dungeons en Allied Races is het het proberen zeker meer dan waard. Het enige probleem is dat WoW nu een zwaar spel is voor je GPU. Misschien wordt het wel tijd voor een nieuwe Nvidia GeForce kaart om soepel door de nieuwe expansion heen te gaan. Zie de nieuwste expansion in zijn volle glorie met de hoogste resolutie en grafische instellingen.

WoW BFA

Als Horde level je in Zandalar, en als Alliance in Kul Tiras. Wat verder ook nieuw is, is dat je nu bepaalde eilanden kunt veroveren binnen het spel in groepen van drie. Dit kan zowel tegen andere spelers als alleen tegen de game. Een andere nieuwe optie is de Warfront, een 20-speler samenwerking om een bepaalde locatie te kunnen claimen. Er zijn nog een hoop andere nieuwe kenmerken van deze expansion, maar dan blijf ik maar doorgaan. Waar ik het verder nog over wou hebben was waarom je een nieuwe videokaart nodig hebt om het allemaal goed te kunnen runnen.

Speel met Nvidia GeForce kaart

Met een nieuwe expansion komen altijd nieuwe textures en models. Al deze nieuwe elementen moeten goed kunnen inladen en weergeven. Om je de juiste ervaring te geven en alles zo te laten zien zoals het gemaakt is, heb je een goede videokaart nodig. Dat is waar je een Nvidia GeForce kaart voor nodig hebt. De prijzen variëren van vrij laag naar maar liefst 1400 euro voor het allernieuwste model, de Nvidia GeForce 2080 TI XC Ultra 11 GB. Je hoeft natuurlijk niet voor het beste te gaan, maar met een Nvidia GeForce kaart kun jij je instellingen in WoW verhogen. Ook zullen de nieuwste WoW cinematics je versteld doen staan met hun details.

Andere voordelen van Nvidia GeForce

Niet voor niets is Nvidia GeForce de marktleider op het gebied van GPU’s. Met Nvidia GeForce Experience wordt gezorgd dat je automatisch up-to-date bent met je drivers. Ook heeft dit programma een overlay die je met de combinatie ALT + Z tevoorschijn haalt. Hiermee kun je schermopnames maken en filmpjes schieten. Verder bestaat er een uitgebreid online forum en klantenservice, waar alle vragen over je Nvidia GeForce kaart beantwoord worden. En wie blij wordt van in-game fotografie, er zijn binnen de Nvidia GeForce gemeenschap ook screenshot wedstrijden.