Auping; één van \’s werelds bekendste merken van bedden

Auping; één van \’s werelds bekendste merken van bedden

22 februari 2021 Off By wowideal.nl

De tijd dat jij als mens verplicht was om voldoening te nemen met een standaard bed behoort tegenwoordig voorgoed tot het verleden. Verschillende merken die door de jaren heen op de markt zijn geïntroduceerd maken het dan ook mogelijk om een bed volledig op maat van jouw wensen samen te laten stellen. Eén van deze merken luistert naar de naam Auping. Het gaat hierbij concreet om een merk van bedden die reeds meer dan 130 jaar op de markt is terug te vinden. Tijdens deze periode is ze uitgegroeid tot één van de beste en tevens ook bekendste merken van bedden die er bestaan. Wil jij ook graag ontdekken wat dit merk nu precies zo interessant maakt? Lees dan vooral meteen verder en ontdek alles over dit bijzondere merk.

Een merk met meer dan 130 jaar ervaring

Er wordt wel eens gezegd dat een merk slechts zo sterk kan zijn als de ervaring waarover ze beschikt. Als we daar even vanuit gaan kunnen we vaststellen dat Auping zeker en vast een sterk merk moet zijn. Het is namelijk zo dat dit merk reeds meer dan 130 jaar lang op de markt is terug te vinden. In die tijd heeft ze haar oorspronkelijke modellen van bedden aanzienlijk weten te verbeteren. Dat is echter niet alles. Daarnaast zullen mensen die kiezen voor Auping bedden namelijk ook kunnen vaststellen dat ze over ongelofelijk veel verschillende personalisatiemogelijkheden beschikken. Ben jij ook benieuwd naar wat deze mogelijkheden nu precies zijn? Dat is mogelijk wanneer je even het volgende stukje door gaat nemen.

​​​​​​​Op welke voordelen kan je rekenen bij een Auping bed?

Er zijn best wel wat interessante voordelen aan te halen waar je op kan rekenen op het ogenblik dat je de keuze maakt om een bed van Auping te kopen. In eerste instantie kan je bij dit merk altijd rekenen op een geweldige nachtrust. Deze wordt onder meer veroorzaakt door de spiraalbodem en de matras. Op deze manier is het namelijk mogelijk om de lichaamsdruk op de juiste manier te verdelen. Bovendien is er ook nog de open structuur waar de bedbodems van Auping over beschikken. Deze zorgt ervoor dat je altijd kan rekenen op een uitstekende ventilatie. Overvloedig zweten in bed behoort daarmee tot het verleden.

Er zijn buiten bovenstaande zeker nog meer voordelen verbonden aan het gebruik van een bed van Auping. Het is bijvoorbeeld zo dat deze bedden door de jaren heen reeds verschillende designprijzen in de wacht hebben gesleept. Het spreekt voor zich dat het oog ook wat wil en ook daar heeft dit merk absoluut rekening mee gehouden. Tot slot zijn de bedden van Auping ook zowel vlak als elektrisch verstelbaar beschikbaar.

​​​​​​​Maak je Auping bed altijd elektrisch verstelbaar

Wil jij graag gebruik kunnen maken van een bed dat elektrisch verstelbaar is? Dat is geen enkel probleem! Binnen het assortiment van het merk Auping zijn immers verschillende bedbodems terug te vinden die over elektrisch verstelbare eigenschappen beschikken. Je kan op dit vlak onder meer kiezen voor een 1, 2, en 3-motorige spiraalbodem. Dit is zeer interessant, want door gebruik te maken van een dergelijke spiraalbodem kan je niet alleen het rugdeel, maar ook het voetendeel en het hoofd- en nekgedeelte elektrisch bedienen. Dit alles gebeurt overigens ook nog eens door een volledig draadloze handset. Kijk voor al deze opties en meer op Broring.com.