Wow, wat een geweldige outfit!

Wow, wat een geweldige outfit!

15 oktober 2020 Off By wowideal.nl

Veel vrouwen denken dat mannen niet zo van mode houden en niet zo veel geven om hun outfit. Ze denken dat mannen naar de winkel gaan, een shirt uitkiezen en die gewoon in tien verschillende kleuren kopen. Alles voor het gemak. Maar niets is minder waar! Er zijn enorm veel mannen die het gewoon heel belangrijk vinden om er leuk en fashionable uit te zien. Ze denken zeker wel na over wat ze aantrekken en hoe ze dat combineren. Ben jij ook zo’n man? Dan is deze blog voor jou geschreven. Ik heb namelijk hieronder een aantal tips op een rijtje gezet hoe je jouw mannen-outfit naar een hoger level kan tillen. Voor als je niet zo goed bent met mode of gewoon even geen inspiratie hebt .Lees snel mijn tips! 

Tip 1: kwaliteit kan je zien

Allereerst is het belangrijk om te weten dat je kwaliteit altijd aan je kleding af kunt zien. Of het nou gaat om schoenen, een broek of een jas… Je zult altijd het verschil zien tussen items van wat duurdere stoffen en materialen of items die je koopt bij een H&M of Zara. Voor overhemden bijvoorbeeld zou ik jullie mannen Eterna overhemden kunnen aanraden. Deze zijn niet goedkoop maar ook niet duur. Van een mooi tussensegment dus! En doordat de prijs net iets hoger is dan een goedkoop overhemd zijn deze overhemden wel van mooie stoffen en hebben zijn de dessins iets meer chique. Wil je dus altijd een goede indruk achterlaten? Zorg dan dat je kwaliteit spullen koopt!  

Tip 2: ultieme basics 

Mijn tweede tip is dat het slim is om de belangrijkste basics (uiteraard ook van goede kwaliteit) in je kast te hebben hangen. Dus items die je veel zult dragen maar op verschillende manieren kunt combineren. Weet je niet wat handige basics zijn om te hebben? Vraag dan eens in de winkel aan een medewerker. Zij zullen je vast en zeker aan een paar mooie basics kunnen helpen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een goede spijkerbroek, een paar mooie leren schoenen, een nette jas, een goed overhemd en een perfect passende blazer! Geloof mij, het is een investering maar deze items zullen zeker van pas komen voor nog een lange tijd. 

Tip 3: statement pieces 

Tot slot kan je deze basics (van goede kwaliteit) natuurlijk enorm leuk combineren met een paar meer opvallende items. Dit is ook het punt waarop jij je kan onderscheiden van de rest van de mannen met je eigen stijltje. Ben je bijvoorbeeld meer van een urban stijl? Dan kan je een mooie blouse en nette schoenen combineren met een sportief petje of vette sneakers. En hou je van wat meer oldskool? Dan kan je dezelfde blouse bijvoorbeeld combineren met bretels, een baret en een nette pantalon. Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden, dus je kan precies doen wat jij wil en leuk vindt!