Fashionistas opgelet: Jassenboutique.nl is live!

Fashionistas opgelet: Jassenboutique.nl is live!

18 september 2018 Off By wowideal.nl

We shoppen altijd voor nieuwe schoenen, de best zittende jeans, en dat leuke vestje, maar jassen worden vaak ondergewaardeerd. En waarom eigenlijk? Wanneer het kouder wordt, is het namelijk de jas waarmee je voor de dag komt, over straat gaat, en die je overal vergezelt. Een goede jas is echt een investering voor je garderobe.

De webshop voor jassen

Jassenboutique.nl is nu live. Een online boutique gevuld met jassen. Ik moet zeggen dat ik mijn ogen uit heb gekeken, want zoals bijna iedere vrouw denk ik tegen het einde van de zomer: Eigenlijk zou ik wel graag een nieuwe jas willen. Kiezen is alleen zo moeilijk. Elke jas heeft weer zijn eigen voordelen, en vooral ook zijn eigen unieke uitstraling. Aan een enkele jas heb je eigenlijk bijna niet meer genoeg. Jassenboutique.nl begrijpt dit probleem. Wat mij vooral opvalt aan deze site is hoe overzichtelijk deze online boutique is opgesteld. Natuurlijk heb je bovenaan het menubalkje, maar misschien ben je niet zo bekend met de zoekwoorden. Parka, trenchcoat, wat waren dat ook alweer voor jassen? Als je wat op de hoofdpagina scrolt, zie je echter wat modellen die het je allemaal laten zien. Klik op het plaatje en je wordt zo doorverwezen naar de pagina waar je weleens je droomjas tegen zou kunnen komen. Daarnaast kan je op verschillende manieren shoppen. Weet je nog niet precies wat voor type jas je wilt, maar wel welke kleur? Dan shop je bij jassenboutique.nl gewoon op kleur. Ook is er de mogelijkheid om te shoppen op seizoen en op merk. Deze manier van voorsorteren maakt het erg makkelijk om snel de juiste match te vinden.

Wat hebben ze in huis?

Natuurlijk is het fijn als een webshop overzichtelijk is, maar het allerbelangrijkste blijft natuurlijk of ze ook leuke dingen verkopen. En dat doen ze bij jassenboutique.nl. Stijlvolle jassen zijn er tot zover het oog reikt. Faux fur jassen zijn nog steeds erg populair, en deze vind je dan ook in allerlei kleuren. In deze categorie val ik persoonlijk als een blok voor de ecru Giacomo. Dit lange model geeft je een vintage elegantie en een zachte uitstraling. Een andere categorie jassen waar niemand ooit genoeg van krijgt zijn de mantels. Jassenboutique.nl lijkt wel onze gedachten te lezen, want ze hebben de meest stijlvolle mantels in huis gehaald. Er is echt voor iedere vrouw wel een te vinden. Bekijk bijvoorbeeld eens de adembenemende lange mantels van Creenstone die je in de winter tot op de knieƫn warm houden, terwijl je met stijl over straat gaat. Ja, als je op zoek bent naar een jas, dan is jassenboutique.nl je nieuwe beste vriend.