Vouwkratten maken je werk gemakkelijker

Vouwkratten maken je werk gemakkelijker

31 januari 2020 Off By wowideal.nl

Vouwkratten, wie kent ze niet. Ze worden, in de volksmond, ook wel klapkratten genoemd. Deze kratten zijn ideaal voor allerlei toepassingen. Je kunt er bijvoorbeeld prima je boodschappen in vervoeren. Het lege krat klap je weer in en leg je achterin je auto voor de volgende ronde. Maar vouwkratten zijn ook goed stapelbaar en gemakkelijk te tillen wanneer er losse spullen in zitten. Je kunt ze dus ook prima voor je werk gebruiken. Werk je veel thuis en heb je daar papieren of mappen van kantoor voor nodig? Een vouwkrat neem je gemakkelijk mee heen en weer. 

Een grote hoeveelheid vouwkratten voor je bedrijf kopen?

Heb je, bijvoorbeeld, een transportbedrijf, dan is het wel fijn als je de perfecte kratten gebruikt. Kratten die precies in de bestelbussen of vrachtwagens passen. Zonder hier al te veel loze ruimte over te laten. Loze ruimte kost geld, er kan daar immers niets vervoerd worden. Door vouwkratten te bestellen die precies passen, maak je optimaal gebruik van de ruimte. Heb je dus een maat krat gevonden die precies goed is? Dan kun je er maar beter direct een hele voorraad van bestellen. Deze kratten zijn al niet duur, maar wanneer je er, bijvoorbeeld, 100 koopt, kan je voordeel zomaar oplopen tot 20%! Kijk, dat is nog eens zakendoen!

Heb je verschillende maten kratten nodig?

Dan kan dat natuurlijk ook. Je kunt kratten in verschillende maten bestellen. Maar ook in verschillende uitvoeringen. Een vouwkrat met een deksel dat ook inklapbaar is bijvoorbeeld. Maar ook kratten die zowel aan de boven als aan de onderkant inklapbaar zijn. Welk vouwkrat je ook kiest, je weet zeker dat je je spullen gemakkelijk kunt meenemen of opslaan. Is een krat leeg? Dan kun je het heel gemakkelijk inklappen en plat wegleggen. Dat scheelt veel kostbare ruimte.

Een toepassing voor een vouwkrat

Een toepassing voor een vouwkrat waar je misschien nog niet aan had gedacht is het vervoeren van je administratie naar je boekhouder. Oké, veel administratie gaat tegenwoordig digitaal, maar je hebt altijd nog te maken met losse bonnen en bonnetjes. Door deze goed te bundelen in mappen en deze mappen in een vouwkrat mee te nemen naar de boekhouder heb je alles bij elkaar. De boekhouder hoeft dan alleen maar jouw krat te pakken voor jouw boekhouding. Er raakt dan niets door elkaar. Heb je de administratie weer opgehaald? Dan kunnen de mappen weer in de kast en het vouwkrat (of de vouwkratten) ingeklapt worden.