Vlaggen bedrukken: trek de aandacht naar je toe

Vlaggen bedrukken: trek de aandacht naar je toe

5 maart 2019 Off By wowideal.nl

Eindelijk was het dan zover: ons bedrijf zou daadwerkelijk geopend gaan worden. Na vele maanden van voorbereiding was het grote moment daar. Ik had er natuurlijk heel veel zin in. We hadden in ons hoofd gezet dat het openingsfeest forse aandacht moest trekken. We hadden zelfs de plaatselijke pers uitgenodigd. In ons bedrijfspand hadden we gezorgd voor en mooie aankleding en onze producten stonden prominent in het zicht. En toch misten we nog wat. Straks zouden de blokjes kaas met daarop de Nederlandse vlaggetjes vrolijk rondgaan. De witte servetten zouden de bezoekers helpen om geen vette vingers te krijgen. Bij de deur zouden we wat ballonnen ophangen om onze gasten naar binnen en naar die blokjes kaas te lokken. En opeens wist ik het: dit moet anders. We moeten vlaggen bedrukken om op te vallen. En met dat idee ging ik internet op.

Vlaggen bedrukken: laat je logo stralen

Niets geen Nederlandse vlaggetjes of witte servetten. En zeker geen gewone, ordinaire ballonnen bij de deur. Wij waren een professioneel bedrijf met een logo dat speciaal voor ons ontworpen is. En dat logo moet iedereen overal zien. Eigenlijk moet je gewoon niet meer om ons heen kunnen. Dus laten we vlaggen bedrukken. En banieren voor bij de deur. Ik begrijp eigenlijk niet waarom ik dat niet wat eerder had bedacht. Vlaggen worden vaak gebruikt als reclame uiting voor een bepaald bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan de beursvlaggen die je op beurzen ziet bij stands. Maar ook de simpele winkelvlaggen van elke grote supermarktketen zijn een bekend voorbeeld. Vlaggen trekken de aandacht, ze vallen vaak op en daarom is het een uitstekend medium om reclame mee te maken. Bovendien staat het gewoon professioneel, zo’n vlag met je eigen logo. Het laat zien dat je je bedrijf serieus neemt.

Geweldig feest

We lieten de vlaggen bedrukken en de opening was een succes mede dankzij de vlaggen. Ze lieten een gestroomlijnd bedrijf zien met een duidelijke eigen uitstraling. We hebben veel complimenten gekregen over ons opvallende logo. Ik denk niet dat dat gebeurd zou zijn als we geen vlaggen hadden laten bedrukken. Het was grappig om te zien dat sommige kinderen die ook bij de opening waren hun vlaggetjes van de kaas mee wilden nemen omdat ze ze zo leuk vonden. We wilden opvallen en dat is gelukt. Mogelijke klanten zullen zo ons logo sneller herkennen. Vlaggen bedrukken is gewoon een goed idee om op te vallen. Probeer het maar eens.