Elk weer trotseren met mijn ideale outdoor kleding

Elk weer trotseren met mijn ideale outdoor kleding

3 maart 2019 Off By wowideal.nl

Het is weer eens die gekke periode van het jaar dat het Nederlandse weer bijna niet vreemder kan. Een week geleden zat ik nog na werk in mijn tuin een drankje te doen in het zonnetje. Vandaag moet ik opletten dat ik niet van de weg af waai met mijn autootje. Tijdens dit wisselvallige weer is het lastig om de juiste outfit samen te stellen. Zo had ik me vorig week een paar keer vergist. Toen trok ik veel te warme kleren aan. En je raadt het al: aan het begin van deze week was ik juist te zomers gekleed gegaan. Inmiddels ben ik dat gedoe helemaal zat. De oplossing kwam ik gelukkig per ongeluk online tegen.

Kleding geschikt voor alle omstandigheden

Ik was een keertje druk aan het appen naar een vriendin dat ik helemaal klaar was met het niet weten wat ik aan moest trekken. Zo was mijn winterjas vorige week te warm en mijn zomerjas is veel te dun voor zo’n gure dag als vandaag. Toen ik later een beetje aan het browsen was op mijn smartphone, kreeg ik ineens een advertentie te zien van outdoor kleding. Herken je dat? Dat je dan met iemand ergens over praat en ineens advertenties ervan ziet? Soms is dat te verklaren door marketing trucjes. Daarnaast ben ik van mening dat je ook gewoon meer let op dat soort advertenties nadat je er over gepraat hebt. Onverwachts kwam ik dus op deze manier bij de oplossing voor mijn probleem: outdoor kleding. Stevige kleding dat geschikt is voor alle omstandigheden. Hoe ideaal wil je het hebben?

Eerst geïnvesteerd in een jas

Het is een feit dat je voor kleding van kwaliteit betaalt. Dat vind ik helemaal niet erg. Mijn portemonnee heeft echter een andere mening. Daarom heb ik mezelf gelimiteerd om eerst te investeren in één kledingstuk. Meer kon ik simpelweg ook niet betalen – en wat ben ik blij met mijn keuze! Uiteindelijk heb ik namelijk een NAPAPIJRI jas besteld via Fresh Cotton. De jassen van NAPAPIJRI hebben niet alleen een indrukwekkend verhaal. Ze zijn ook nog eens van uitstekende kwaliteit gemaakt. Hierdoor kan ik mijn nieuwe jas door weer en wind aan. Of het nou extreem koud is zoals vandaag of zowat tropisch zoals vorige week: deze outdoorjas zit altijd chill. Dus heb jij net als ik een hekel aan dit twijfelende weer? Wil je gewoon kleding hebben waarmee je ieder type kan trotseren? Dan raad ik je aan om te investeren in uitstekende outdoorkleding. Kortom, kleding waar je echt WAUW van zegt!